Fri frakt på alla ordrar över 1500 SEK                                                                     Alltid diskreta paket!
Snabb leverans! 2-3 Bankdagar                                          100% Kvalitet! Testat i Sverige                                     

KRYPTERAT KONTAKTFORMULÄR

Du kan maila oss via [email protected] eller via detta krypterade kontaktformulär, för säkraste kommunikation så skaffa ett mail-konto på protonmail.com då allt är krypterat och säkert, det är helt gratis.Vi använder även denna mail för att dela ut rabattkoder till bloggerskor och andra promoters som vi väljer att inleda samarbete med. Som promoter så får du fördelaktiga förmåner samt så kan du även samla på dig poäng som avlönas väldigt väl. Mer om detta tar vi i en vidare mail kontakt. Alla har olika förutsättningar. Har du frågor kring din order så ber vi dig vänligen skicka med ditt order-id för att vi så snabbt som möjligt kunna behandla ditt ärende. Vi svarar inom 24 H!

*Namn: (Obilgatorisk) *Mobilnummer: (Obilgatorisk) *E-postadress: (Obilgatorisk) *Ordernummer (Obilgatorisk): *Meddelande: (Obilgatorisk)

Information / Garantier

Har du inte mottagit ditt tracking nummer där du kan se att vi har skickat ditt paket inom 2-3 dagar så anger du ditt order id i formuläret och så kommer vi att skicka tillbaka ersättningen till dig OCH du får även behålla produkten du har beställt när den anländer. OBS! Vi står inte för några förseningar som påverkats av postnord.

Kontakt

Sweden,
Huvudkontor: Gävle
Paketering: Uppsala
Email: [email protected]

Är du bloggare?

Är du bloggare?
juli 14, 2016 iloveit
In Uncategorized
Är du bloggare och själv använder melanotan & vill tjäna extra pengar?

 

 

Skriv gärna ett meddelande till oss och berätta lite vem du är och vad din blogg heter! Eller om du har ett väldigt stort socialt nätverk via facebook, instagram snapchat eller likande. Vi kommer du att skapa en rabatt-kod till dig som du i din tur marknadsför via din blogg eller övriga sociala nätverk.

Du kan följa hur många av dina besökare som har lagt en order och vi följer även upp med hur många av dessa som har genomfört sitt köp. Det är väldigt enkelt och krävs inte mycket mer än att du mellan varven lägger ut en status kring oss samt även gärna lägger upp lite bilder på resultatet som du har fått av våra produkter. Allt från melanotan till Reduktil. Detta tillsammans med att du lägger upp vår länk på din blogg så att folk enkelt kan hitta till oss via den för att de snabbt kunna välja bland de produkter som vi säljer.

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*