Fri frakt på alla ordrar över 1500 SEK                                                                     Alltid diskreta paket!
Snabb leverans! 2-3 Bankdagar                                          100% Kvalitet! Testat i Sverige                                     

KRYPTERAT KONTAKTFORMULÄR

Du kan maila oss via [email protected] eller via detta krypterade kontaktformulär, för säkraste kommunikation så skaffa ett mail-konto på protonmail.com då allt är krypterat och säkert, det är helt gratis.Vi använder även denna mail för att dela ut rabattkoder till bloggerskor och andra promoters som vi väljer att inleda samarbete med. Som promoter så får du fördelaktiga förmåner samt så kan du även samla på dig poäng som avlönas väldigt väl. Mer om detta tar vi i en vidare mail kontakt. Alla har olika förutsättningar. Har du frågor kring din order så ber vi dig vänligen skicka med ditt order-id för att vi så snabbt som möjligt kunna behandla ditt ärende. Vi svarar inom 24 H!

*Namn: (Obilgatorisk) *Mobilnummer: (Obilgatorisk) *E-postadress: (Obilgatorisk) *Ordernummer (Obilgatorisk): *Meddelande: (Obilgatorisk)

Information / Garantier

Har du inte mottagit ditt tracking nummer där du kan se att vi har skickat ditt paket inom 2-3 dagar så anger du ditt order id i formuläret och så kommer vi att skicka tillbaka ersättningen till dig OCH du får även behålla produkten du har beställt när den anländer. OBS! Vi står inte för några förseningar som påverkats av postnord.

Kontakt

Sweden,
Huvudkontor: Gävle
Paketering: Uppsala
Email: [email protected]

Frågor & Svar

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

- LEVERANS & PRODUKTKVALITÉT

Vart är min leverans?

Om din leverans skulle vara försenad så kan det bero på många faktorer, därför råder vi alla kunder till att välja att få paketet skickat i ett rekommenderat brev. På detta sättet så får du ett kollinummer så att du kan spåra ditt paket för att se vart det är.

Du får ditt kollinummer inom 2-3 bankdagar och skall ha ditt paket levererat inom loppet av 3-5 bankdagar. Om du inte skulle få ett kollinummer från oss inom 2-3 bankdagar så har vi en ”pengarna tillbaka garati” som fungerar på följande sätt att om vi har missat att skicka ditt kollinr så får du pengarna tillbaka och du får behålla produkten gratis.

En försenad leverans kan också bero på om du valt normal frakt inom sverige, vid detta val gäller inte garantin då vi inte kan kontollera om leveransen har hämtats ut eller inte. Det kan också vara postnord som inte sköter sitt riktigt rätt. Finns flertalet artiklar om hur de behandlar både paket och brev. Hur dem slarvar. Men alla är verkligen inte sådana. Men det är därför bra att välja rekomenderad post.

Varför ska jag välja er shop och era produkter?

Varför ska man välja I Love Melanotan shoppen? Svaret på den frågan är inte alltid helt enkelt. Det är stor konkurrens där ute bland flera stora shoppar. Vi är verksamma i fler länder här i norden, och har nu länge funderat över varför vi inte kör på hemmaplan i Sverige. Så det vi har gjort är att vi har grundligt och praktiskt tagit de absolut bästa egenskaperna och uppläggen från cirka 10 andra shoppar och sett över vad de gör som är unikt för att locka dig som kund.

Vi har en otroligt informativ hemsida, våra produkter har den absolut bästa kvalitén. Vi bekostar gärna våra inköp istället för att köpa in kinesiska kopior. Vi har även egentillverkade produkter som vi själva kan garantera 100% nöjdkund garanti på. Vi har helt klart humana priser men vi är absolut inte billigast. Vi tror på kvalitet före kvantitet, för att du skall få ut det bästa ur produkten istället för att behöva köpa dubbelt upp för att uppnå önskad effekt.

Pengarna tillbaka garantin, hur fungerar den?

Denna garanti gäller endast om du väljer ”Spårbar Frakt” när du lägger din order. Du får ditt kollinummer inom 2-3 helgfria dagar efter att vi har mottagit din betalning och bör få ditt paket levererat inom loppet av 3-5 helgfria dagar. Om du inte skulle få ett kollinummer från oss inom 3-4 helgfria dagar efter betalning så har vi en ”pengarna tillbaka garati” som fungerar på följande sätt att om vi har missat att skicka ditt kollinr så får du pengarna tillbaka och du får behålla produkten gratis. Vi förbehåller oss dock rätten att vi utgår ifrån när din betalning är oss tillhanda. Tänk på att om du betalar via bankkonto så kan det ta 2-3 bankdagar tills vi kan se betalningen, bästa alternativet är swish eller vipps.

Hur spårar jag mitt paket?

Du kan endast spåra ditt paket via vår sida under alternativet spåra mitt paket längst ned på sidan. Där kan du följa statusen som ditt paket har hos oss oavsett om du har valt Frakt inom sverige eller rekommenderad post. Om du har valt alternativet ”Rekommenderad post”. så kommer du att få ett kollinummer från posten via sms när vi lämnar in ditt paket för leverans på ett postombud. Du kan söka ditt paket med kollinumret på www.postnord.se. Där kan du enkelt följa och se vart ditt paket befinner sig.

Vad menas med bankdagar?

Med bankdagar så menar vi helgfria vardagar måndag-fredag.
Beställer du under en fredag så kan du räkna med att du har ditt paket senast fredag påkommande vecka. Beställer du en onsdag så kan du räkna med att du skall ha din leverans senast nästa onsdag osv.

Ej uthämtat paket!

Har du valt rekommenderat brev som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under 2 veckor. Ej hämtade varor returneras inte till oss då vi inte lägger till någon avsändare på ditt paket. Håll koll på din beställning. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att inte ersätta då vi inte på ngt sätt kan påverka att man inte hämtar ut sin leverans under den tiden som det finns på posten/postombudet.

Skickar ni diskreta paket?

Ditt paket kommer att skickas diskret, och kommer utan logotyp eller ngt, det kommer i ett vanligt vadderat kuvert, utan avsändare till det namn som du har angivit på leveransadressen. Skickar du det med rekomenderad post så är det dessutom bara du som kan hämta ut paketet från ditt postombud och du slipper då nyfikna personer i din omgivning.

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina uppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Efter att din order är genomförd så raderar vi dina uppgifter helt ur vår databas. Vi sparar alltså inte några uppgifter på några av våra kunder.

Vad är det för kvalitet på produkterna ni säljer?

Produkterna som vi säljer och förmedlar är alltid av hög standard. Vi testar dem själva tillsammans med en grupp opartiska personer och där avgör vi effekten på produkterna. Skulle vi få en produkt som är av sämre kvalitét så skickar vi tillbaka dem till vår grossist och kräver nytt. Bland annat så är exempelvis melanotan en ”färskvara” som måste förvaras kylt för att bibehålla livslängden. Är den i pulverform så klarar den sig bra i kylskåp och frys i upp till 12 månader. Du kan läsa mer om förvaring under fliken melanotan här inne.

Här kan du se våra lab-rapporter för melanotanet som vi tar in från USA, Australien och flera länder inom Europa.

Lab-rapport 1: Klicka här…
Lab-rapport 2: Klicka här…
Slutsummering: Klicka här…

Till vilka länder skickar ni?

Vi skickar till hela norden! Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Vi deklarerar posten som går till övriga länder för att undvika att ngt skulle gå igenom tullen.

Är det säkert att betala med swish, Vipps eller Bankkonto?

Det är helt säkert att betala med våra betalningsmetoder. Vi skyddar också dina uppgifter på krypterade offshore servrar. Så snart din betalning är genomförd så plockar vi bort din order helt från våra system. Du anger heller inget om vad ordern innehåller, utan du anger enbart ett ordernumer när du betalar vilket i sin tur är ett diskret sätt att undvika att någon nyfiken i familjen kan börja undra vad det är för betalning som är gjord.

- MELANOTAN 2

Är melanotan 2 olagligt i Sverige?

Melanotan är INTE olagligt att köpa eller inneha i Sverige. Du behöver därför aldrig oroa dig.
Men varför kan man då fråga sig om produkten är olaglig? Jo, det är nämligen så att det handlar om ett kemiskt ämne som ännu  inte är godkänt av Livsmedelsverket. Man arbetar för fullt specifikt i Australien med att lyfta fram Melanotan 2 för att skydda personer som lätt bränner sig. Det finns utfärdat en del varningar mot att använda melanotan, men detta är bara på grund av att effekterna av ett långvarigt melanotanbruk inte har undersökts fullt ut, det finns alltså ingen klinisk data om biverkningar på lång sikt. Samtidigt så finns det utfärdade varningar numera för att inte använda exempelvis alvedon och andra paracetamol läkemedel. Detta var ngt man tidigare trott varit riskfritt. Kontentan av detta är att man bör inte missbruka någon form av läkemedel. Så länge man sköter det hela och tänker på att inte överdriva med solningen eller med doseringen så är det ingen fara. Finns bara ett fåtal fall världen över där man har tagit skada av att använda melanotan 2 och de flesta av dessa fall är blodförgiftning. Detta har berott på slarv med injiceringen att man inte varit tillräckligt noggrann med att tvätta rent innan och efter samt att man har använt samma spruta för många gånger.

Melanotan är i nuläget inte narkotikaklassat och det är inte olagligt att inneha eller använda det. Så om du på ett enkelt sätt önskar bli brun utan att spendera många långa timmar i solen eller på solarium (vilket som bekant kan ge hudcancer) så kan det vara värt att testa melanotan.

Hur blandar jag mitt Melanotan?

Du blandar melanotan 2 vialen (10mg) med  med 1ml alternativt 2ml vatten, detta beroende på önskad styrka. Sätt på en nål på sprutan (pumpen) och tryck igenom plastpipetten. Sug sedan upp 1ml vatten (en full spruta) ur pipetten och spruta varsamt ned i vialen med pulver. Upprepa proceduren så att du får 2ml vatten i vialen. Låt vialen stå en stund så att pulvret löser sig. Skaka INTE vialen. Du kan också försiktigt rulla den i handen tills pulvret har löst upp sig. Glöm inte att kasta sprutan efter att du har blandat vialen, använd sedan en ny för att suga upp önskad dos.

Hur ska jag förvara mitt Melanotan?

Melanotan 2 har en ganska bar hållbarhet, i rumstemperatur håller det i cirka ca 3 månader om den är i pulverform, förvaras det i frys så ökar hållbarheten till 12-18 månader. Har du blandat den med bac vattnet så skall den förvaras i kylskåpet annars tappar den sin effekt väldigt snabbt. Tänk på att alltid förvara den oåtkomligt för barn.

Hur mycket ska jag injicera?

Vi rekommenderar 0,5mg melanotan 2 per injektion. För att få 0.5mg så drar du upp melanotan till 0,1-markeringen på sprutan. En vial räcker då till 20 st injektioner. Detta förutsatt att du har blandat med 2ml bac vatten.

Hur ofta ska jag ta melanotan 2?

Vi rekommenderar att du gör en uppladdningsfas där du injicerar varje dag i 7-10 dagar, och därefter underhållsdoserar var 3-4 dag, gärna cirka 1 timma innan du skall sola.

Hur injicerar jag?

Detta beror helt på om du har köpt vår utbud av Melanotan 2 i vial eller nässpray, har du missat att vi säljer nässpray så kika en gång till om du tycker att det kan vara obehagligt med spruta.

Annars är injektionen en enkel process. Du drar upp melanotanet i sprutan och knackar lätt på pumpen så att du ser till så att du inte får någon luft kvar i pumpen.

Därefter väljer du ut vart du vill injicera, ställen som generellt går bra är mage, lår och rumpa. Det injiceras subkutant, det vill säga i fettet. Variera gärna gång efter gång för att undvika att kunna få en lite dovare/mörkare fläck där man alltid injicerar Melanotanet.

Subkutant injektion gör inte ont och infektionsrisken väldigt liten förutsatt att du är noggrann med hygienen. Det fungerar bra att återanvända nålarna, skulle den bli trubbig så byter du till en ny, skulle dem ta slut så kan du alltid beställa nya här hos oss i shoppen.

Hur ofta kan/bör jag sola, och hur snabbt ger det effekt?

Vi rekommenderar att du börjar sola efter uppladdningsfasen, dag 5 är ganska lagom för att melanotanet ska ha hunnit få fäste i kroppen. Fortsätt sedan att sola så ofta du vill tills du har uppnått önskad färg. Därefter kan du sola någon gång i veckan för att underhålla brännan. Sola lagom och inte för mycket, även om man inte kan bränna sig när man tar melanotan 2 så är inget missbruk hälsosamt för kroppen. Ta hand om dig själv.

Vad är melanotan 2?

Melanotan 2 är två syntetiska peptidhormoner som stimulerar melanocyterna i kroppen att producera melanin. Människans naturliga hormon för processen, α-MSH (alpha-melanocyte stimulating hormone), är omkring en tusendel så potent som Melanotan 2.

Melanotanet upptäcktes på University of Arizona under åttiotalet och används väldigt mycket i Australien av människor med dåligt pigment som bränner sig ofta och illa, och därför får det utskrivet av läkare för att minska risken för hudcancer.

Vid solning är det uv-strålarna som aktiverar melaninproduktionen och solbrännan blir ett sorts försvar mot dessa skadliga uv-strålar. Melanocyter i kroppen tillverkar “melanin” när huden utsätts för solljus. Melaninet flyttar sedan in i omgivande hudceller för att skydda dem mot solens strålar. Fördelen med en solbränd hy är att kroppen lättare bekämpar soleksem (PMLE) och aktinisk keratos (AK)). Melanotan II har den ytterligare effekten att orsaka spontan sexuell upphetsning (libido) i både män och kvinnor. Melanotan 2 har också som bieffekt att det minskar aptiten, därav går en del ner en del i vikt under perioden man använder melanotan 2.

Vilka biverkningar har melanotan 2?

De biverkningar du kan få av Melanotan är väldigt moderata och få. En biverkning är ett tillfälligt illamående som är snabbt övergående,  alla upplever dock inte detta. Om detta är fallet så rekommenderar vi att man tar kuren precis innan man skall lägga sig för att sova för att undvika illamåendet.

En annan biverkning som heller inte drabbar alla är en lätt ”flush” av värme som också det är snabbt övergående för dem som får det. En annan ”bieffekt” är att det även kan minska matlusten vilket kan leda till viktminskning och ge ökad sexlust i varierande grad hos både män och kvinnor.

– Hud pigmentering
– Illamående
– Aptit minskning/viktminskning
– Rodnad (särskilt i ansiktet)
– Huvudvärk
– Klåda
– Yrsel
– Nya leverfläckar eller mörkare (Dessa försvinner efter kuren är slut)
– Fysisk sexuell upphetsning, Ökad erektionsförmåga
Biverkningarna kommer normalt inom ett par minuter av injiceringen och kan pågå i ett någon timma, därav som vi rekommenderar vi att man tar det strax innan man skall sova.