Fri frakt på alla ordrar över 1500 SEK                                                                     Alltid diskreta paket!
Snabb leverans! 2-3 Bankdagar                                          100% Kvalitet! Testat i Sverige                                     

KRYPTERAT KONTAKTFORMULÄR

Du kan maila oss via [email protected] eller via detta krypterade kontaktformulär, för säkraste kommunikation så skaffa ett mail-konto på protonmail.com då allt är krypterat och säkert, det är helt gratis.Vi använder även denna mail för att dela ut rabattkoder till bloggerskor och andra promoters som vi väljer att inleda samarbete med. Som promoter så får du fördelaktiga förmåner samt så kan du även samla på dig poäng som avlönas väldigt väl. Mer om detta tar vi i en vidare mail kontakt. Alla har olika förutsättningar. Har du frågor kring din order så ber vi dig vänligen skicka med ditt order-id för att vi så snabbt som möjligt kunna behandla ditt ärende. Vi svarar inom 24 H!

*Namn: (Obilgatorisk) *Mobilnummer: (Obilgatorisk) *E-postadress: (Obilgatorisk) *Ordernummer (Obilgatorisk): *Meddelande: (Obilgatorisk)

Information / Garantier

Har du inte mottagit ditt tracking nummer där du kan se att vi har skickat ditt paket inom 2-3 dagar så anger du ditt order id i formuläret och så kommer vi att skicka tillbaka ersättningen till dig OCH du får även behålla produkten du har beställt när den anländer. OBS! Vi står inte för några förseningar som påverkats av postnord.

Kontakt

Sweden,
Huvudkontor: Gävle
Paketering: Uppsala
Email: [email protected]

Dosera & Injicera

VAD ÄR UNDER YTAN?

Innan man injicerar melanotan 2 är det alltid bra att vara påläst. Huden består av tre lager: 1, Första lagret är tunt och är självklart hudlagret. Tjockleken är mellan 1,5 – 3 mm oavsett hur man ser ut eller vilket BMI (Body Mass Index ) man har. 2, Andra lagret under hudlagret finns ett lager med fett även kallad subkutan vävnad, det är i detta lager man skall injicera melanotanet. 3, Tredje lagret består av muskler och finns precis under den subkutana vävnaden. När du injicerar melanotan 2 så är det i den subkutana vävnaden du ska injicera i, inte muskellagret eller hudlagret. Dvs använd inte andra nålar än insulinsprutor om fallet inte är så att du är van och vet precis hur du skall injicera. Se bilderna till höger för anvisning.


VARFÖR ÄR SUBKUTAN VÄVNAD VIKTIGT?

Vi vet alla att olika material absorberar saker i olika takt och det är samma när det kommer till de olika hudlagren. Kroppen måste absorbera insulinet på ett jämnt sätt och för att det ska fungera korrekt är det i den subkutana vävnaden som är det bästa lagret. Det säkerställer att insulinet tas upp i kroppen på ett smidigt sätt och hjälper till att reglera dina blodsockernivåer jämnt. Fördelarna med subkutan injektion är: ▶︎ Väldigt lite smärta till ingen smärta alls. ▶︎ Långsam och gradvis upptagning av melanotan 2. ▶︎ Stannar i kroppen längre. Om nålen går djupare hamnar injektion i en muskel. Till skillnad från subkutan vävnad absorberar muskeln snabbare, vilket kan orsaka en insulinkänning och därför ska du inte injicera i muskellager.


HUR SKA INSULINET HAMNA RÄTT?

Vi vet att insulinet måste hamna i den subkutana vävnaden. För alla människor räcker det med en kort nål (5mm-10mm) för att säkerställa att nålen inte når muskellagret. De nålar vi skickar med och säljer är just insulinsprutor och anpassade för subkutant injektion. Kom ihåg att lämna kanylen i huden under minst 10 sekunder efter att du har tryckt på kolven för att se till att du får allt melanotan 2.

 

. .

subcutaneus-layer-I love melanotan

subcutaneus-layer-i-love-melanotan

subcutaneus-layer_i-love-melanotan

Viktigt att också tänka på!

✓ Försäkra dig om att du använder rätt vial (Melanotan 2), Och låt vialen värmas upp till rumstemperatur.
✓ Tvätta alltid av händer noggrant med tvål innan.
✓ Tvätta alltid av vialens topp med alkoholservetter eller annan lämplig rengörings produkt.
✓ Förbered sprutan enligt anvisat, för att få ut bubblor mm.