Fri frakt på alla ordrar över 1500 SEK                                                                     Alltid diskreta paket!
Snabb leverans! 2-3 Bankdagar                                          100% Kvalitet! Testat i Sverige                                     

KRYPTERAT KONTAKTFORMULÄR

Du kan maila oss via [email protected] eller via detta krypterade kontaktformulär, för säkraste kommunikation så skaffa ett mail-konto på protonmail.com då allt är krypterat och säkert, det är helt gratis.Vi använder även denna mail för att dela ut rabattkoder till bloggerskor och andra promoters som vi väljer att inleda samarbete med. Som promoter så får du fördelaktiga förmåner samt så kan du även samla på dig poäng som avlönas väldigt väl. Mer om detta tar vi i en vidare mail kontakt. Alla har olika förutsättningar. Har du frågor kring din order så ber vi dig vänligen skicka med ditt order-id för att vi så snabbt som möjligt kunna behandla ditt ärende. Vi svarar inom 24 H!

*Namn: (Obilgatorisk) *Mobilnummer: (Obilgatorisk) *E-postadress: (Obilgatorisk) *Ordernummer (Obilgatorisk): *Meddelande: (Obilgatorisk)

Information / Garantier

Har du inte mottagit ditt tracking nummer där du kan se att vi har skickat ditt paket inom 2-3 dagar så anger du ditt order id i formuläret och så kommer vi att skicka tillbaka ersättningen till dig OCH du får även behålla produkten du har beställt när den anländer. OBS! Vi står inte för några förseningar som påverkats av postnord.

Kontakt

Sweden,
Huvudkontor: Gävle
Paketering: Uppsala
Email: [email protected]

RESULTAT

RESULTAT, FÖRE OCH EFTER BILDER

Få 20% rabatt på ditt nästa köp genom att skicka före och efterbilder till oss på [email protected]. Självklart så måste det vara stilrena, snygga eller sexiga bilder som rent av bara visar effekten av våra produkter för att erhålla den utlovade rabatten. Vi tar givetvis inte med ansikte på bilden om du inte personligen önskar det. Tillsammans med bilden så vill vi också ha information kring vilka produkter som du beställde. Vi vill också ha en kommentar till bilden som vi kan lägga till när vi lägger upp din bild/bilder.  I samma stund som din bild läggs upp på sidan så kommer du att informeras och även erhålla en kod som du anger När du skall checka ur och betala för dina produkter vid nästa tillfälle du besöker oss för att handla igen.