Fri frakt på alla ordrar över 1500 SEK                                                                     Alltid diskreta paket!
Snabb leverans! 2-3 Bankdagar                                          100% Kvalitet! Testat i Sverige                                     

KRYPTERAT KONTAKTFORMULÄR

Du kan maila oss via [email protected] eller via detta krypterade kontaktformulär, för säkraste kommunikation så skaffa ett mail-konto på protonmail.com då allt är krypterat och säkert, det är helt gratis.Vi använder även denna mail för att dela ut rabattkoder till bloggerskor och andra promoters som vi väljer att inleda samarbete med. Som promoter så får du fördelaktiga förmåner samt så kan du även samla på dig poäng som avlönas väldigt väl. Mer om detta tar vi i en vidare mail kontakt. Alla har olika förutsättningar. Har du frågor kring din order så ber vi dig vänligen skicka med ditt order-id för att vi så snabbt som möjligt kunna behandla ditt ärende. Vi svarar inom 24 H!

*Namn: (Obilgatorisk) *Mobilnummer: (Obilgatorisk) *E-postadress: (Obilgatorisk) *Ordernummer (Obilgatorisk): *Meddelande: (Obilgatorisk)

Information / Garantier

Har du inte mottagit ditt tracking nummer där du kan se att vi har skickat ditt paket inom 2-3 dagar så anger du ditt order id i formuläret och så kommer vi att skicka tillbaka ersättningen till dig OCH du får även behålla produkten du har beställt när den anländer. OBS! Vi står inte för några förseningar som påverkats av postnord.

Kontakt

Sweden,
Huvudkontor: Gävle
Paketering: Uppsala
Email: [email protected]

Spåra ditt paket

SPÅRA DITT PAKET HÄR

ORDER STATUS

Vill du veta statusen på vart din beställning befinner sig så kan du spåra ordern här. För att följa din order, vänligen ange order nr samt e-postadress i fälten bredvid och klicka på ”Följ order”. Order nr hittar du i ditt kvitto och i orderbekräftelsen. Det kan dröja innan orderstatusen uppdateras efter att betalningen är gjord.

[On Hold] Vi har mottagit er order och inväntar din betalning. Så snart den är gjort så skickar vi ditt paket.
[Pågående] Vi har noterat er inbetalning och kommer skicka ut varorna samma dag, senast nästkommande arbetsdag.
[Färdigbehandlad] Vi har lagt ert paket på posten och det bör dyka upp inom 1-2 arbetsdagar. Har du valt rekommenderad post så kommer du att få ett kolli nummer från postnord via sms där du kan fortsätta spåra din försändelse.

Order Information

SPÅRA DIN ORDER

Ange det ordernummer du vill spåra nedan.