Fri frakt på alla ordrar över 1500 SEK                                                                     Alltid diskreta paket!
Snabb leverans! 2-3 Bankdagar                                          100% Kvalitet! Testat i Sverige                                     

KRYPTERAT KONTAKTFORMULÄR

Du kan maila oss via [email protected] eller via detta krypterade kontaktformulär, för säkraste kommunikation så skaffa ett mail-konto på protonmail.com då allt är krypterat och säkert, det är helt gratis.Vi använder även denna mail för att dela ut rabattkoder till bloggerskor och andra promoters som vi väljer att inleda samarbete med. Som promoter så får du fördelaktiga förmåner samt så kan du även samla på dig poäng som avlönas väldigt väl. Mer om detta tar vi i en vidare mail kontakt. Alla har olika förutsättningar. Har du frågor kring din order så ber vi dig vänligen skicka med ditt order-id för att vi så snabbt som möjligt kunna behandla ditt ärende. Vi svarar inom 24 H!

*Namn: (Obilgatorisk) *Mobilnummer: (Obilgatorisk) *E-postadress: (Obilgatorisk) *Ordernummer (Obilgatorisk): *Meddelande: (Obilgatorisk)

Information / Garantier

Har du inte mottagit ditt tracking nummer där du kan se att vi har skickat ditt paket inom 2-3 dagar så anger du ditt order id i formuläret och så kommer vi att skicka tillbaka ersättningen till dig OCH du får även behålla produkten du har beställt när den anländer. OBS! Vi står inte för några förseningar som påverkats av postnord.

Kontakt

Sweden,
Huvudkontor: Gävle
Paketering: Uppsala
Email: [email protected]

Villkor

 Garantier och service

Vi arbetar uteslutande med att vi vill ha 100% nöjda kunder. Vi tar emot alla ärenden för att se över mot förmodan potentiellt missnöje av alla karaktärer. Vi garanterar vid de fall du väljer rekomenderad post, pengarna tillbaka samt att du får behålla produkten om du inte har mottagit kollinummer på din produkt inom loppet av 2-3 bankdagar. Dock så vill vi påpeka att det är sällan som postnord gör fel eller att något försvinner på posten. Det händer aldrig i princip. Men vill du kunna se vart ditt paket befinner sig så väljer du Rekomenderad frakt så att du kan spåra din försändelse.

Privat Policy

”När du lägger din beställning hos oss uppger du dina uppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Efter att din order är genomförd så raderar vi dina uppgifter helt ur vår databas. Vi sparar alltså inte några uppgifter på några av våra kunder.

Leveranser

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Lägger man en beställning innan klockan 16.00 och sköter betalningen inom den tiden så har man i regel sitt paket inom 5-9 bankdagar. Tänk också på att betalar du via bankkonto eller kontantbrev så kan det ta 2-3 bankdagar tills vi kan se betalningen. Vi kan inte påverka extremfall som exempelvis Force majeure, vid sådana tillfällen kan leveransen dröja någon dag extra

Priser och betalning

Varje vara anges med pris exklusive frakt. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ej uthämtade paket

Har du valt rekommenderat brev som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras inte till oss. Håll koll på din beställning. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att inte ersätta då vi inte på ngt sätt kan påverka att man sköter sitt åtagande att hämta ut sin leverans under den tiden som det finns på posten/postombudet.